Συνάντηση στα γραφεία του Δ.Δ. Φύλλων 28/11/14

Tην Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δ.Δ. Φύλλων, με θέμα την διάσωση του μνημείου Καστέλλι Φύλλων Εύβοιας .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν αρκετοί τρόποι δράσης, και αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην άμεση ενημέρωση του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και των βουλευτών του Νομού.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η συγκέντρωση υπογραφών των κατοίκων της κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αρχής γενομένης ήδη από τους παρευρισκόμενους. Η συλλογή αυτών των υπογραφών θα διεξάγεται παράλληλα με την αντίστοιχη των ηλεκτρονικών υπογραφών, ενισχύοντας το αίτημα/διάβημα που θα κατατεθεί στους αρμόδιους για την αναστήλωση φορείς.

Τέλος, ως αναμνηστικό δείγμα εκτίμησης και ως επισφράγισμα της επιτυχημένης συνάντησης, οι διαχειριστές της ομάδας δώρισαν το σχέδιο του οικόσημου του Καστελλιού χαραγμένο σε γυαλί, στον πρόεδρο της Κοινότητας και στους εκπρόσωπους των συλλόγων, το οποίο έγινε αποδεκτό με ιδιαίτερη χαρά!

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν :

Ο πρόεδρος του Δ.Δ. Φύλλων κ. Γιάννης Καρβελάς και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Oι διαχειριστές της ομάδας ενεργών πολιτών για την Αναστήλωση του Κάστρου Καστέλλι Φύλλων, Βασίλης Βασιλείου, Γιάννης Ζήκος και Βαγγέλης Τσότζολας.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Καστέλλι” κ. Στυλιανός Αναγνώστου και η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γεωργία Τσάλλα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου “Ανδρέας Μιαούλης” κ. Σπυρίδωνας Παπαγεωργίου.

Η εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλόγου, κ. Ρούλα Σίμου.

Ο πρόεδρος του Δασικού-Αναγκαστικού Συνεταιρισμού κ. Γεώργιος Καλαβρής και ο δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Φύλλων .

 

 

facebook